Makelaar Cranendonck

Ben jij op zoek naar een nieuwe droomplek in Cranendonck om alleen of samen met je partner of gezin te gaan wonen en kun je de hulp van een makelaar die thuis is in Cranendonck en omgeving goed gebruiken? Dan ben je bij Huijers Vastgoed Makelaardij op het juiste adres. De Cranendonckse woningmarkt kent geen geheimen voor Jan Huijers van Huijers Vastgoed Makelaardij. Met meer dan 17 jaar ervaring kent Jan Huijers de woningmarkt op zijn broekzak. Of je nu op zoek bent naar een gezellige gezinswoning, een energieneutrale nieuwbouwwoning of juist de rust van die fraai gelegen woonboerderij in het buitengebied zoekt, Jan Huijers weet wat er te koop is in Cranendonck. 
Maar ook voor het verkopen van je woning of appartement in Cranendonck kun je bij Huijers Vastgoed Makelaardij terecht. Jan Huijers staat voor je klaar om je persoonlijk met raad en daad bij te staan en de verkoop van je woning of appartement succesvol te laten verlopen. Klanten waarderen onze dienstverlening met een 9.2.


Huijers Vastgoed Makelaardij geeft goed advies

Door jarenlange ervaring kan Jan Huijers je optimaal adviseren wanneer het gaat om de aankoop van een huis in Cranendonck. Maar ook voor het verkopen van een huis in Cranendonck maakt hij een maatwerk advies om de verkoop tot een succes te maken.
Huijers Vastgoed Makelaardij is sinds 2004 actief op de woningmarkt in Cranendonck als aankoopmakelaar en verkoopmakelaar. Door deze jarenlkange ervaring weet Jan Huijers precies hoe hij het beste resultaat kan behalen bij de aan- en verkoop van een woning of appartement. Van advies tot aankoop, Jan Huijers wijst je de weg op de woningmarkt met een reeds door velen gewaardeerde persoonlijke aanpak. Jan Huijers kent niet alleen de woningmarkt in Cranendonck van A tot Z, maar ook zijn klanten.
Huijers Vastgoed Makelaardij is daarom jouw makelaar voor Cranendonck.


Fijn wonen dankzij Huijers Vastgoed Makelaardij

De Gemeente Cranendonck kent een zeer divers woningaanbod. Van hoekwoning tot appartement, van jaren '30 tot nieuwbouw. Het wonen in een dorp op het platte land is sterk in opkomst. In Cranendonck vindt je een ruim aanbod aan faciliteiten zoals scholen, winkels, sportvoorzieningen en gezondheidszorg. Een rijk verenigingsleven maakt het wonen in Cranendonck nog aangenamer. Rust en ruimte is te vinden in het groene buitengebied van Cranendonck met bossen en weilanden. Vele fiets- en wandelroutes staan tot je beschikking.
Bijzonder zijn de aanwezighied van een eigen bierbrouwerij en vliegveld Kempen Airport. De snelweg A2 loopt dwars door deze fraaie gemeente. Er is tevens een treinstation aanwezig.
Heb je hulp nodig bij het kopen of verkopen van een huis of appartement in Cranendonck? Huijers Vastgoed Makelaardij is het juiste startpunt. Neem direct contact met ons op.


Voor iedereen een droomhuis in Cranendonck!

Zoek jij naar een droomhuis Cranendonck? Huijers Vastgoed Makelaardij zoekt graag met je mee. Makelaar Jan Huijers helpt bij het vinden van een geschikte woning in Cranendonck die helemaal aan je woonwensen voldoet. Als makelaar in Cranendonck weet hij als geen ander welke mogelijkheden de woningmarkt te bieden heeft voor starters en doorstromers. Hij vindt de woning die bij je past en waar je je helemaal thuis zult voelen. Ben je op zoek naar een luxe appartement, een kluswoning of een fijne instapklare tweekapper: samen gaan we op zoek naar het perfecte plaatje in Cranendonck!
Neem contact op met Huijers Vastgoed Makelaardij voor een persoonlijk kennismakingsgesprek.

Klanten waarderen onze dienstverlening met een 9.2


Kennismaken met Huijers Vastgoed Makelaardij in Cranendonck

Om een persoonlijk maatwerkadvies te kunnen geven wanneer je een huis gaat kopen of verkopen in Cranendonck komen we graag met je in contact. In een kosteloos en geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek stelt onze makelaar Jan Huijers zich aan je voor en worden je wensen besproken. Een woning kopen of verkopen doe je niet elke dag en is een hele stap. Je kiest voor een makelaar die naar je luisterd, bij je past en waarbij jij het gevoel hebt dat er een maximaal resultaat behaald kan worden.
Een gratis waardebepaling begint bij Huijers Vastgoed Makelaardij. Neem contact met ons op.

Ben je ook benieuwd naar de mogelijkheden voor het kopen en verkopen van een huis buiten Cranendonck?
Huijers Vastgoed Makelaardij is ook actief in de omgeving van Weert, Nederweert, Leende en Eindhoven.