U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Neem contact met ons op

Jouw huis verkopen, een taxatierapport nodig of gewoon een vraag?
Om je zo goed mogelijk te kunnen helpen, gelieve alle velden in te vullen.


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplichte velden

Huijers Vastgoed Makelaardij

Jan Huijers BBA
Gecertificeerd Registermakelaar - Taxateur 

Nieuwstraat 28 b
6021 HS Budel (Gemeente Cranendonck)
T. 0495 497117
Email: info@huijersvastgoed.nl
www: huijersvastgoed.nl
Facebook: www.facebook.com/huijersvastgoed
Twitter: twitter.com/HuijersVastgoed
LinkedIn: www.linkedin.com/pub/jan-huijers
KvK 17184120
BIV 505169
SCVM 11R1465SCVM

Onze openingstijden: 
Maandag t/m vrijdag van 9 uur tot 12 uur en van 14 uur tot 17 uur.
Zaterdag alleen op afspraak.

Buiten kantoortijden werken wij op afspraak.

Skarabee

Huijers Vastgoed Makelaardij, uw betrouwbare partner bij verkoop, aankoop, huur, verhuur en taxaties.

Over Huijers Vastgoed, uw makelaar 
Huijers Vastgoed Makelaardij, gevestigd aan de Nieuwstraat te Budel (Gemeente Cranendonck), is sinds 2004 actief op de onroerend goed markt. Dit met name in de regio Zuid-Oost Brabant en Noord- en Midden Limburg. Maar, ook buiten deze regio’s weten klanten ons kantoor inmiddels te vinden. Sinds maart 2008 is Huijers Vastgoed Makelaardij ook actief op de Belgische woningmarkt. Uw aanspreekpunt is Jan Huijers. Vanaf de opstart in 2004 werkzaam binnen dit kantoor en vanaf maart 2007 eigenaar.

Persoonlijke benadering 
Huijers Vastgoed Makelaardij belooft geen gouden bergen, maar geeft een eerlijk en realistisch beeld. Klanten kunnen bij ons rekenen op een betrouwbaar advies. Geen groot kantoor met meerdere contactpersonen, maar persoonlijke, servicegerichte benadering per klantvraag. Binnen ons kantoor heeft u één contactpersoon. 

Actualiteit, kwaliteit en betrouwbaarheid 
Jan Huijers, uw makelaar, rondde succesvol een erkende HBO-opleiding Makelaardij af. Daarnaast is Huijers Vastgoed Makelaardij lid van VastgoedPRO. Een bewuste keuze: Vastgoedpro stelt de belangen van de consument centraal. De klant is koning! Snelle ontwikkelingen in de markt voor onroerende zaken vereisen een alerte aanpak. VastgoedPRO verricht veel inspanningen om de leden-makelaars te vormen en bij te scholen. Bij Huijers Vastgoed Makelaardij kunt u dus een actueel en kwalitatief antwoord verwachten. 

Groot bereik 
Huijers Vastgoed Makelaardij garandeert een groot én landelijk bereik. Door het lidmaatschap bij VastgoedPRO, maar ook de publicatie op de grootste en meest bezochte huizensites als Funda, Jaap en Huislijn zorgen wij voor een groot bereik op de woningmarkt. Tevens hebben wij toegang tot een uitgebreid zoekersbestand en diverse uitwisselingssystemen. 

Uw wensen, onze benadering 
Met onze full-service dienstverlening krijgen onze klanten de grootst mogelijke waarborg of het nu gaat om, verkoop, aankoop, huur, verhuur óf taxaties. 

Kortom, wij houden het graag betrouwbaar, eerlijk en persoonlijk, individueel maatwerk is onze kracht. Als VastgoedPRO-makelaar biedt Huijers Vastgoed Makelaardij u alle ondersteuning die u nodig heeft over de gehele breedte van de onroerend goed markt. Vanuit onze filosofie is het namelijk vanzelfsprekend dat elke klant dezelfde, zorgvuldige benadering krijgt. Neem gerust contact met ons op om te kijken wat wij u, in uw specifieke situatie, kunnen bieden. 

Tot uw dienst! 

Jan Huijers

Gecertificeerd Registermakelaar - Taxateur o.g.
Terug naar boven
Sluit menu Huijers Vastgoed Makelaardij