Neem contact met ons op

Uw huis verkopen, een taxatierapport nodig of gewoon een vraag? Om U zo goed mogelijk te kunnen helpen, gelieve alle velden in te vullen.

U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Uw betrouwbare partner bij verkoop, aankoop, huur, verhuur en taxaties

Over Huijers Vastgoed, uw makelaar voor de regio Cranendonck, Eindhoven, Weert 
Huijers Vastgoed Makelaardij, gevestigd aan de Nieuwstraat te Budel (Gemeente Cranendonck), is sinds 2004 actief op de onroerend goed markt. Dit met name in de regio Zuid-Oost Brabant en Noord- en Midden Limburg. Maar, ook buiten deze regio’s weten klanten ons kantoor inmiddels te vinden. Uw aanspreekpunt is Jan Huijers. Vanaf de start in 2004 werkzaam binnen dit kantoor en vanaf Maart 2007 eigenaar.

Persoonlijke benadering 
Huijers Vastgoed Makelaardij belooft geen gouden bergen, maar geeft een eerlijk en realistisch beeld. Klanten kunnen bij ons rekenen op een betrouwbaar advies. Geen groot kantoor met meerdere contactpersonen, maar persoonlijke, servicegerichte benadering per klantvraag. Binnen ons kantoor heeft u één contactpersoon. 

Actualiteit, kwaliteit en betrouwbaarheid 
Jan Huijers, uw makelaar, rondde succesvol een erkende HBO-opleiding Makelaardij af. Daarnaast is Huijers Vastgoed Makelaardij lid van VastgoedPRO. Een bewuste keuze: Vastgoedpro stelt de belangen van de consument centraal. De klant is koning! Snelle ontwikkelingen in de markt voor onroerende zaken vereisen een alerte aanpak. VastgoedPRO verricht veel inspanningen om de leden-makelaars en taxateurs te vormen en bij te scholen. Bij Huijers Vastgoed Makelaardij kunt u dus een actueel en kwalitatief antwoord verwachten. 

Groot bereik 
Huijers Vastgoed Makelaardij garandeert een groot én landelijk bereik. Door het lidmaatschap bij VastgoedPRO, maar ook de publicatie op de grootste en meest bezochte huizensites als Funda.nl en Jaap.nl zorgen wij voor een groot bereik op de woningmarkt. En wat te denken van ons grote netwerk op social media platforms zoals Facebook en Instagram. Tevens hebben wij toegang tot een uitgebreid zoekersbestand en diverse uitwisselingssystemen. 

Uw wensen, onze benadering 
Met onze full-service dienstverlening krijgen onze klanten de grootst mogelijke waarborg of het nu gaat om, verkoop, aankoop, huur, verhuur óf taxaties. 

Kortom, wij houden het graag betrouwbaar, eerlijk en persoonlijk, individueel maatwerk is onze kracht. Als VastgoedPRO-makelaar biedt Huijers Vastgoed Makelaardij u alle ondersteuning die u nodig heeft over de gehele breedte van de onroerend goed markt. Vanuit onze filosofie is het namelijk vanzelfsprekend dat elke klant dezelfde, zorgvuldige benadering krijgt. Neem gerust contact op om te kijken wat ik u, in uw specifieke situatie, kan bieden. 

Ik ben u graag van dienst! 

Huijers Vastgoed Makelaardij

Nieuwstraat 28 b
6021 HS Budel
+31 495 497 117 info@huijersvastgoed.nl

Openingsuren

Maandag t/m vrijdag 09:00 - 12:00 14:00 - 17:00
Zaterdag Op afspraak -
Buiten kantoortijden Op afspraak -