Helaas, dit pand is verkocht

Indien u interesse heeft in een gelijkaardig pand, schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.

Schrijf u in

Algemeen:

Dit goed draaiende restaurant is gelegen op de Hamonterweg nummer 185 in Lozen, deelgemeente van Bocholt en dichtbij de Nederlandse grens. Het restaurant is niet alleen zeer succesvol maar is ook gelegen op een prachtige locatie die werd gebouwd in het jaar 1950. Doorheen de jaren werden er verschillende renovaties gedaan.
Het geheel beschikt over een goed draaiend restaurant met keuken en ruimte voor personeel, met bijkomend een woning (toegankelijk via aparte inkom) en een appartement welk momenteel verhuurd wordt.


Indeling:

RESTAURANT:
Het restaurant heeft een oppervlakte van 300m² en beschikt over:
een verbruikerszaal, een mannen- en vrouwentoilet, een koude- en warme keuken, een aparte inkom voor de tweede verbruikerszaal, een vestiaire, een wasplaats, en een privé toilet en zitplaats.

De keuken is opgedeeld in een koude- en warme keuken en beschikt over professioneel materiaal wat over te nemen is bij de aankoop van dit pand. De keuken heeft een oppervlakte van 60m².

De eerste verbruikerszaal telt 95m² en beschikt over een uitgeruste toog. Door de grote raampartijen aan de voorkant van het pand is hier veel lichtinval aanwezig wat het een zeer aangename ruimte maakt om te vertoeven.

Ook is er een tweede verbruikerszaal aanwezig die te bereiken is via een aparte inkom. Deze telt nog een 30m².

De toiletten zijn bereikbaar via de 2 verbruikerszalen. Het restaurant is voorzien van 2 vrouwen toiletten en 1 mannentoilet.

Tenslotte is hier ook een privé toilet en zitruimte aanwezig voor het personeel, en een kelder voor opslag.

Het restaurant alsook de keuken is volledig ingericht en voorzien van professionele apparaten. Bijkomend beschikt het restaurant over een zeer hedendaagse en gezellig inrichting waarbij de volledige inboedel (meubilair, decoratie, apparatuur, ...) ter overname wordt aangeboden (meer info op kantoor).

WOONGELEGENHEID:
Bij het restaurant is er ook een woongelegenheid aanwezig. Deze beschikt over een ruime leefruimte, 2 slaapkamers, een dressing en een moderne badkamer. De totale oppervlakte van het appartement is 153m².

De leefruimte is zeer ruim (82m²) en hier is plaats voor een woonkamer, open keuken en een eetruimte. Ook biedt de leefruimte toegang tot het terras van maar liefst 90m²!

De badkamer heeft een luxueuze uitstraling en is modern ingericht met een ligbad, een inloop douche, een enkele lavabo en een toilet.

APPARTEMENT:
Het appartement is bereikbaar via de trap aan de zijkant van het pand. We komen binnen in de leefruimte die toegang biedt aan de badkamer en de gang met 2 slaapkamers. De totale oppervlakte van het appartement is 81m².

De leefruimte is zeer modern ingericht en deze beschikt over de keuken, de eetkamer en de zitruimte.

De badkamer beschikt over een enkele lavabo, een toilet en een inloopdouche. Deze badkamer is ook modern ingericht zoals de leefruimte.


Bijzonderheden:

- Perceeloppervlakte 740 m²;
- Restaurant met woongelegenheid;
- Extra appartement;
- 300 m² restaurant;
- Top locatie;
- Dichtbij Nederlandse grens;
- Veel parkeermogelijkheden;
- Vrij van brouwerij;
- Aanvaarding in overleg;
- Collegiale verkoop i.s.m. Immosign+.

Algemeen

Adres:Hamonterweg 185
Bocholt
Vraagprijs:Verkocht
Type:Restaurant
Beschikbaar vanaf:In overleg
Ligging:Gemeente
Bouwjaar:1950
Bouwlagen:2
Algemene staat:Luxe-afwerking
Verhuurbare vloeroppervlakte:300 m²

Comfort

Dak:Mansardedak
Isolatie:Dakisolatie, Muurisolatie

Wettelijke gegevens

Kad. gemeente:Bocholt
Oppervlakte:770 m²
Certificaat Nr.:20220303-0002553318-RES-1
EnergyClass:C
Geldig tot:3-3-2032
Overstromingsgevoelig:Niet meegedeeld
Overstromingsgebied:Niet meegedeeld
Erfgoed:Niet meegedeeld

Verkocht


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Verkocht

Verkocht