U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Wat kan Huijers Vastgoed Makelaardij voor u betekenen? 

Verkoop

Een huis verkopen is een grote beslissing en voor de meeste mensen geen dagelijkse bezigheid. Bij Huijers Vastgoed Makelaardij kunt u vertrouwen op vakkennis. Wij staan garant voor realistische prijsstellingen, actieve verkooptools, gedegen onderhandelingstechnieken en een correcte afhandeling. Het is ons vak op uw specifieke situatie in te spelen waarbij een persoonlijke benadering en het uiteindelijke resultaat voorop staan. 

Verhuur

Het verhuren van onroerend goed is een tijdrovende en precieze bezigheid. Er moeten potentiële huurders gevonden worden en uiteindelijk moeten deze uitgebreid gescreend worden. Ook het opstellen van een gedegen huuroverkomst is een noodzaak. Wij zijn gespecialiseerd in verhuur en maken graag een afspraak met u om ook voor uw object een geschikte kandidaat te vinden. Velen zijn u reeds voorgegaan. 

Betaalde zoekopdracht

Wenst u zelf niet dagelijks het woningaanbod van alle makelaars in uw zoekregio af te speuren? Maak dan gebruik van ons netwerk en wij houden u op de hoogte van het nieuwe woningaanbod afgestemd op uw zoekcriteria. Deze deeldienst is inbegrepen in ons aankoopbegeleidingspakket maar kan tevens ook los verkregen worden. 

Taxaties

Particulieren, banken, verzekeraars en notarissen vragen ons vast te stellen wat de waarde van een woning of bedrijfspand is. Vaak gaat het om het vaststellen van de vrije onderhandse verkoopwaarde (marktwaarde) en om de executiewaarde (waarde bij een gedwongen verkoop). Maar het kan ook bijvoorbeeld gaan om de huurwaarde, de beleggingswaarde of de successiewaarde. Wij verzorgen taxaties voor alle doeleinden. 

Aankoopbegeleiding

Steeds meer mensen zien de voordelen van een aankoopmakelaar. Wanneer u op zoek bent naar het huis van uw dromen houden wij voor u het actuele woningaanbod nauwlettend in de gaten. Uw droomhuis gevonden? Objectief zullen wij u begeleiden bij het nemen van de juiste beslissing. Aan de hand van een grondige inventarisatieprocedure (bestemmingsplan, kadastraal, milieu, is een bouwkundige keuring zinvol of is er mogelijk een bodemonderzoek noodzakelijk) creëren wij een realistisch beeld dat de onderhandelingspositie zal versterken. 

U wenst een deeldienst? Ook dit is mogelijk bij Huijers Vastgoed Makelaardij. Voor onze diensten hanteren wij uiterst scherpe tarieven. Nieuwsgierig? Neem snel contact op met ons kantoor.

Hypotheken

In welke prijsklasse kunnen we zoeken? We willen graag verbouwen maar is daar genoeg financiële ruimte voor? 
Moeten we onze huidige hypotheek wel of juist niet over sluiten?


Zomaar enkele vragen waar we allemaal wel eens mee te maken zullen krijgen en waarop u een onafhankelijk antwoord verwacht waarbij uw belangen voorop staan. 

Huijers Vastgoed Makelaardij werkt nauw samen met deskundige hypotheekadviseurs. Zij kunnen u voorzien van een onafhankelijk advies (zonder voorkeur vooraf voor een bank of een andere hypotheekverstrekker), geheel afgestemd op uw situatie. Zij vergelijken de hypotheken van verschillende geldverstrekkers en denken daarbij in úw belang. 

Bel met ons kantoor voor meer informatie: (0495) - 497117

Terug naar boven
Sluit menu Huijers Vastgoed Makelaardij