U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

Willem De Zwijgerstraat , 6021 HL Budel

Omschrijving

Op een unieke locatie binnen de "ring" van Budel gelegen bouwkavel met een frontbreedte van ca. 17,25 m en een diepte aan de zuidzijde van ca. 40 m.

Algemeen:

Binnen de “ring” van Budel, tussen bestaande bebouwing gelegen bouwkavel met een oppervlakte van ca. 625 m² geschikt voor de realisatie van een vrijstaande woning. Het perceel heeft een frontbreedte van ca. 17,25 m en een diepte van ca. 40 m aan de zuidzijde. De ideale maatvoering die u de mogelijkheid biedt tot de bouw van een riante woning. Alle procedures zijn reeds door verkoper doorlopen dus u kunt direct van start met de vergunningsaanvraag. Alle voorzieningen zoals een basisschool, voortgezet onderwijs en het centrum zijn op loopafstand gelegen. De snelweg A2 Eindhoven – Maastricht bereikt u binnen ca. 7 autominuten.


Omgeving:

Het perceel ligt op slechts 500 m van het hart van de dorpskern van Budel met alle centrumvoorzieningen. Direct achter het perceel bevindt zich de brede school, basisschool de Boogurt, met onder meer kleuter- en kinderopvang. De wijdere omgeving wordt vooral gekenmerkt door uitgestrekte natuurgebieden rondom de kern waaronder meer dan 8.000 hectare behoren tot de Natura 2000 gebieden Leenderbos, Groote Heide, De Plateaux, Weerter- en Budelerbergen & Ringselven en natuurpark Kempenbroek.


Bijzonderheden:

- Maximale frontbreedte 11,25 m met een diepte van 15 m;
- Maximale bouwhoogte 10 m. maximale goothoogte 7 m;
- Maximale oppervlak van de aan- en uitbouwen, bijgebouwen en overkappingen buiten het bouwvlak mag 100 m² bedragen;
- Overdrachtsbelasting 6%;
- Voor uitgebreide bouwvoorschriften verwijzen wij u door naar het geldende bestemmingsplan op www.ruimtelijkeplannen.nl;
- Voor vragen of meer informatie kunt u contact opnemen met ons kantoor: 0031 (0) 495-497117.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in als zoeker en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Huijers Vastgoed Makelaardij