Helaas, dit pand is verkocht

Willem De Zwijgerstraat , 6021 HL Budel

Omschrijving

Op een unieke locatie binnen de "ring" van Budel gelegen bouwkavel met een frontbreedte van ca. 17,25 m en een diepte aan de zuidzijde van ca. 40 m.

Algemeen:

Binnen de “ring” van Budel, tussen bestaande bebouwing gelegen bouwkavel met een oppervlakte van ca. 625 m² geschikt voor de realisatie van een vrijstaande woning. Het perceel heeft een frontbreedte van ca. 17,25 m en een diepte van ca. 40 m aan de zuidzijde. De ideale maatvoering die u de mogelijkheid biedt tot de bouw van een riante woning. Alle procedures zijn reeds door verkoper doorlopen dus u kunt direct van start met de vergunningsaanvraag. Alle voorzieningen zoals een basisschool, voortgezet onderwijs en het centrum zijn op loopafstand gelegen. De snelweg A2 Eindhoven – Maastricht bereikt u binnen ca. 7 autominuten.


Omgeving:

Het perceel ligt op slechts 500 m van het hart van de dorpskern van Budel met alle centrumvoorzieningen. Direct achter het perceel bevindt zich de brede school, basisschool de Boogurt, met onder meer kleuter- en kinderopvang. De wijdere omgeving wordt vooral gekenmerkt door uitgestrekte natuurgebieden rondom de kern waaronder meer dan 8.000 hectare behoren tot de Natura 2000 gebieden Leenderbos, Groote Heide, De Plateaux, Weerter- en Budelerbergen & Ringselven en natuurpark Kempenbroek.


Bijzonderheden:

- Maximale frontbreedte 11,25 m met een diepte van 15 m;
- Maximale bouwhoogte 10 m. maximale goothoogte 7 m;
- Maximale oppervlak van de aan- en uitbouwen, bijgebouwen en overkappingen buiten het bouwvlak mag 100 m² bedragen;
- Overdrachtsbelasting 6%;
- Voor uitgebreide bouwvoorschriften verwijzen wij u door naar het geldende bestemmingsplan op www.ruimtelijkeplannen.nl;
- Voor vragen of meer informatie kunt u contact opnemen met ons kantoor: 0031 (0) 495-497117.

Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in als zoeker en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Huijers Vastgoed Makelaardij